Сподели2010 ОФИС И ПРОИЗВОДСТВЕНА СГРАДА ТЕРМОСИСТ

гр. Пловдив


Проектанти

арх. Петко Костадинов
арх. Калоян Калчев

  • Дата : 09.2010
  • Местоположение :гр. Пловдив
  • Статус :Реализиран
  • Награди :Номинация "Сграда на годината"