Сподели


2003 ВИЛА

планински курорт Цигов чарк


Проектанти

арх. Петко Костадинов
арх. Павел Попов

  • Дата : 01.2003
  • Местоположение :планински курорт Цигов чарк
  • Статус :Идеен проект